Популярные статьи

Психология
Как можно справиться c депрессией 
Спорт и Здоровье
Какое растение помогает бороться с малярией? 
Рецепты и Кулинария
Салат з моркви з селерою 
Общее
Как забрать свой выигрыш в лотерею 
Рецепты и Кулинария
Салат из помидоров с ветчиной и солеными огурцами 

Статьи

Главная » Статьи » Рецепты и Кулинария

Як зробити імбирне пиво?
Класичне імбирне пиво відоме і цінується протягом багатьох поколінь. Багатьом здається, що для його приготування потрібно багато компонентів, але, насправді, приготування пива з імбиру це досить простий процес. Як же зробити домашнє пиво? Імбирне пиво навіть можна зробити двома способами: у вигляді алкогольного та безалкогольного напою. Алкогольний вимагає ферментації і варіння до моменту придбання бажаного смаку. Багато людей додають не тільки імбир, а й інші додаткові спеції. Спробуйте зробити свій вигляд алкогольного імбирного пива.

Для приготування імбирного пива вам знадобляться:

Сушений імбир,
дріжджі,
цукор,
вода,
4 лимона,
банку,
глечик зі шкалою,
каструля,
марля (або інша бавовняна тканина з полотняним переплетенням),
гумка,
воронка,
пляшка.
Одну столову ложку дріжджів, дві чайні ложки сушеного імбиру, чотири столові ложки цукру і півлітра холодної води, - всі ці інгредієнти покладіть у банку і ретельно перемішайте.

Змішуйте всі ці інгредієнти, поки не отримаєте однорідну консистенцію. Закрийте банку і зберігайте її при кімнатній температурі.

Кожен день додавайте в банку по дві столові ложки сухого імбиру і чотири столові ложки цукру. Перемішуйте інгредієнти, поки вони не розтануть і ретельно не змішаний з іншими компонентами.

Насипте в каструлю 0,9 кг цукру і налийте один літр води. Перемішуйте, поки цукор не розчиниться.
Додайте сік з чотирьох лимонів (у воду з цукром).

Потім перелийте вміст банки, але спочатку зніміть кришку і накладіть на горлечко марлю або іншу тканину, яку ви використовуєте. Закріпіть за допомогою гумки. Процідіть вміст в каструлю.

Змішайте ретельно всі інгредієнти.

Вставте лійку в кожну пляшку. Заповніть кожну пляшку на 7/8. Залиште на хвилину, що пиво «осіло».

Стисніть кожну пляшку, щоб переконатися, що пиво не вистрілить. Потім закрутіть кожну з них. Дозвольте пиву «дозріти» протягом трьох-чотирьох тижнів. Періодично перевіряйте, щоб у пляшках не утворювалося занадто сильний тиск.

Після того, як бродіння закінчиться, поставте пиво в холодильник. Імбирне пиво готове до вживання.
Категория: Рецепты и Кулинария | Добавил: taruskiy (23.05.2013)
Просмотров: 424 | Теги: імбирне пиво, пиво.імбир | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Мы на vk.com

Категории раздела

Общее [43]
Мотивация [3]
Спорт и Здоровье [13]
Новости [10]
Интернет [2]
События [1]
Образование [8]
Отношения и интим [2]
Рецепты и Кулинария [25]
Самообладание [3]
Планета Земля [9]
Мистика [2]
Животные [1]
Психология [3]
История [6]
Философия [0]
Дом,сад,огород [3]

Статистика

Поисковый анализ сайта
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа