інгредієнти Філе курчати - 500 г, рис - 300 г, вода - 1 л, родзинки - 40 г, курага - 40 г, масло топлене - 40 г, зелень кінзи і кропу - 1 пучок, сіль за смаком.
Cпосіб приготування
Філе курчати ретельно промийте, наріжте шматочками, після чого викладіть на сковороду, посоліть і тушкуйте в невеликій кількості топленого масла до готовності. потім в Протягом 5-7 хвилин прогрівайте м'ясо в духовці. Рис переберіть, добре промийте, давши зайвої рідини стекти, залийте водою, посоліть і варіть до готовності. Заздалегідь перебрані курагу і родзинки промийте і спассеруйте в останньому топленому маслі. Плов розкладайте по тарілках шарами: спочатку рис, потім тушковане м'ясо і сухофрукти, потім дрібно нарубану зелень кропу і кінзи.
|