Статьи
Зелений салат з Фетаксою і грушею
- Фетакса - 200 м. - Груша - 2 шт. - Багет - 1/2 шт. - Салат - 500 м. - Зелень - 50 г. - Олія оливкова - 2 ст.л. - Соєвий соус - 1 ч.л. - Перець чорний - 1/2 ч.л. - Сіль - 1/2 ч.л.
Cпосіб приготування
1. Фетаксу поріжте невеликими кубиками або потріть на крупній тертці.
2. Поріжте хліб на невеликі шматочки змастіть вершковим або оливковою олією і поставте в духовку до утворення золотистої скоринки.
3. Попередньо очищену грушу поріжте на тонкі скибочки.
4. Викладіть в салатницю суміш із зелених салатів, додайте грушу, Фетаксу і приготовані крутони (сухарики).
5. Заправте салат оливковою олією і ложкою соєвого соусу. Додайте сіль і перець за смаком. Прикрасьте зеленню.
|
Категория: Рецепты и Кулинария | Добавил: taruskiy (13.01.2013)
|
Просмотров: 407
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[
Регистрация |
Вход ]