Популярные статьи

Психология
Как можно справиться c депрессией 
Рецепты и Кулинария
Салат з моркви з селерою 
Рецепты и Кулинария
Салат з печених баклажанів з горіхами 
Рецепты и Кулинария
Плов з м'яса птиці з курагою і родзинками 
Рецепты и Кулинария
Домашнє вино з персиків 

Статьи

Главная » Статьи » Рецепты и Кулинария

Салат з червонокачанної капусти з яблуком і ананасом
Інгредієнти

Капуста червонокачанна - 200 г, яблука - 200 г, морква - 100 г, вода - 500 мл, апельсини -
200 г, ананас - 200 г, сметана - 200 г, цукор за смаком.

Спосіб приготування

Капусту помийте і наріжте тонкою соломкою. Яблука помийте, злегка обсушити за допомогою
серветки і натріть на крупній тертці. М'якоть ананаса і апельсинів наріжте маленькими
скибочками. Моркву очистіть, залийте водою, варіть до готовності, остудіть і подрібніть.
Овочі та фрукти з'єднайте, додайте цукор, сметану і ретельно перемішайте.
Категория: Рецепты и Кулинария | Добавил: taruskiy (09.01.2013)
Просмотров: 373 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Мы на vk.com

Категории раздела

Общее [43]
Мотивация [3]
Спорт и Здоровье [13]
Новости [10]
Интернет [2]
События [1]
Образование [8]
Отношения и интим [2]
Рецепты и Кулинария [25]
Самообладание [3]
Планета Земля [9]
Мистика [2]
Животные [1]
Психология [3]
История [6]
Философия [0]
Дом,сад,огород [3]

Статистика

Поисковый анализ сайта
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа