Статьи
Салат з печених баклажанів з горіхами
Інгредієнти
Баклажани - 500 г, цибуля ріпчаста - 50 г, ядра волоських горіхів - 30 г, масло рослинне - 20 мл, зелень кропу - 1 пучок, сіль за смаком.
Спосіб приготування
Баклажани помийте, злегка обсушити за допомогою серветки. Після цього помістіть їх в попередньо розігріту духовку і запечіть. Печені баклажани наріжте невеликими кубиками. В отриману масу додайте подрібнену ріпчасту цибулю, подрібнені ядра волоських горіхів, влийте рослинне масло і посоліть. Все ретельно перемішайте. Готовий салат подавайте на стіл, посипавши дрібно нарубаного зеленню кропу.
|
Категория: Рецепты и Кулинария | Добавил: taruskiy (16.01.2013)
|
Просмотров: 365
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[
Регистрация |
Вход ]