Популярные статьи

Психология
Как можно справиться c депрессией 
Рецепты и Кулинария
Салат з моркви з селерою 
Рецепты и Кулинария
Домашнє вино з персиків 
Рецепты и Кулинария
Плов з м'яса птиці з курагою і родзинками 
Рецепты и Кулинария
Салат з печених баклажанів з горіхами 

Статьи

Главная » Статьи » Рецепты и Кулинария

Суп з курячими тельбухами і пшоном
інгредієнти
Курячі потрухи (шлунки, серце і печінка) - 300 г, пшоно - 100 г, картопля - 300 г,
морква - 100 г, цибуля ріпчаста - 50 г, коріння петрушки - 20 г, олія рослинна - 20 мл, вода - 2
л, лавровий лист - 1 шт., зелень кропу і петрушки - 1 пучок, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Курячі потрухи ретельно промийте, викладіть в чисту ємність, залийте водою і варіть
до напівготовності. Пшоно переберіть, добре промийте і висипте в отриманий бульйон. через
10 хвилин додайте нарізаний невеликими кубиками картоплю.
Моркву очистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Очищені ріпчасту цибулю і коріння
петрушки подрібніть. Всі спассеруйте в рослинному маслі і додайте в киплячий суп. за
кілька хвилин до готовності посоліть і додайте лавровий лист. Гарячий суп розлийте по
порційних тарілках і посипте дрібно нарубаного зеленню петрушки і кропу.


Елена Доброва Светлана Хворостухина
Полезное меню для мамы и малыша
Категория: Рецепты и Кулинария | Добавил: taruskiy (09.01.2013)
Просмотров: 401 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Поиск

Мы на vk.com

Категории раздела

Общее [43]
Мотивация [3]
Спорт и Здоровье [13]
Новости [10]
Интернет [2]
События [1]
Образование [8]
Отношения и интим [2]
Рецепты и Кулинария [25]
Самообладание [3]
Планета Земля [9]
Мистика [2]
Животные [1]
Психология [3]
История [6]
Философия [0]
Дом,сад,огород [3]

Статистика

Поисковый анализ сайта
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа