інгредієнти Курячі потрухи (шлунки, серце і печінка) - 300 г, пшоно - 100 г, картопля - 300 г, морква - 100 г, цибуля ріпчаста - 50 г, коріння петрушки - 20 г, олія рослинна - 20 мл, вода - 2 л, лавровий лист - 1 шт., зелень кропу і петрушки - 1 пучок, сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Курячі потрухи ретельно промийте, викладіть в чисту ємність, залийте водою і варіть до напівготовності. Пшоно переберіть, добре промийте і висипте в отриманий бульйон. через 10 хвилин додайте нарізаний невеликими кубиками картоплю. Моркву очистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Очищені ріпчасту цибулю і коріння петрушки подрібніть. Всі спассеруйте в рослинному маслі і додайте в киплячий суп. за кілька хвилин до готовності посоліть і додайте лавровий лист. Гарячий суп розлийте по порційних тарілках і посипте дрібно нарубаного зеленню петрушки і кропу.
Елена Доброва Светлана Хворостухина Полезное меню для мамы и малыша
|